16 dagar kvar...

Idag är det exakt 16 dagar tills jag åker hem till Sverige för att vara där över jul. Bara det att jag bara ska hem på "besök" får min kropp att värka. Att jag vet jag måste åka tillbaks igen och att jag faktiskt inte ska hem för gott. Tror egentligen allt bara blir värre för att jag just räknar ner, kollar i min kalender flera gånger per dag för att påminna mig om att dagarna sakta men säkert minskar. Jag vill just nu så gärna sitta hemma i mitt vardagsrum med en kopp te eller glögg, med Buster och ett gäng lussebullar. Jag vill se julstjärnor i varje fönster man går förbi och tända ljus under advent.

Jag har helt plötsligt blivit sprängfylld med ångest. Jag känner mig som en ballong som fylls på med luft, bestående av ångest. Och snart smäller det.

Det är inte det att jag går under här, jag överlever. Jag har kommit in i en vardag jag överlever i och med nöd och näppe klarar jag mitt jobb. Men samtidigt saknar jag verkligen allt som jag alltid tagit för givet hemma. Förhoppningsvis kommer jag längta tillbaks hit till London när jag väl är i Sverige. För jag har ändå en resa tillbaks och planer på att iallafall försöka klara av några månader till...

Gillar

Kommentarer

Instagram @agnesjansons