5 stycken

Jag knäcker min rygg och nacke extremt ofta, det började utan att jag gjorde det medvetet utan den knäckte till när jag suttit still för länge och nu låser den sig rätt ofta så jag måste "knäcka loss". Otroligt jobbigt då detta lätt ger mig huvudvärk/spänningshuvudvärk. 

Har på sista tiden börjat bli bättre på att städa mitt rum, har på något sätt inse hur sjukt jobbigt det är när det är kaos på rummet. Är det kaos på mitt rum är det kaos i livet.

Dricker externt mycket vatten på kvällarna, det är oftast då jag dricker mest vatten på hela dagen. Det är då jag tar min medicin och utöver det dricker jag väldigt mycket vatten.

Har blivit extremt rädd för att ta sprutor (speciellt blodprov) på sista tiden. Har tagit massa blodprov så jag borde ej tycka det är så jobbigt, men pågrund av en händelse då blev otroligt dåligt behandlad av en läkare så har jag fått extrem rädsla för nålar.

Kan inte somna, eller har extremt svårt för att somna utan att lyssna på t.ex podcasts. Så prenumererar på rätt många podcast just för att jag ska kunna ha ett nytt avsnitt för varje kväll.

Gillar

Kommentarer

LeaOlene
LeaOlene,
Fin du är!
nouw.com/leaolene

Instagram @agnesjansons