behöver just nu

​Behöver komma ut och resa, få se nya ställen och gärna lite sol och värme på det. Jag är verkligen en person som behöver "komma ifrån" vardagen ibland för att just kunna koppla av. Att ligga i sängen och kolla serier får mig att koppla av i nuet, men det gör mig oftast bara mer stressad. ÄLSKAR att vara ute och resa och se nya ställen, tackar mamma och pappa för det underbara intresset.

​Är såå sugen på sushi​, det är ett hål i min mage som aldrig får nog. Senaste dagarna har jag vart så sjukt sugen på lax- och avokadosushi och gråter typ så fort jag ser folk som lägger ut bilder när de äter sushi.

​Behöver fota​, har inte fotat på länge och längtar så mycket. Saknar så mycket då jag fotade lite varje dag, nu ligger min kamera oftast bara på mitt rum och skriker efter mig.

​Behöver få till myshörnan i mitt rum,​ hade min systers fåtölj ett litet tag i mitt rum för att känna efter hur det kändes och såg ut. Det var så himla mysigt och det blev lite som ett ställe för mig att koppla av, så nu väntar jag på en egen fåtölj där jag kan få läsa böcker och dricka te i.

Gillar

Kommentarer

Instagram @agnesjansons