change is good

​I år har jag för en gångs skull tagit tag och skrivit nyårslöften, jag har inte vart nöjd med 2015 och ser helt enkelt chansen att ta tag i saker. Jag tycker att det faktiskt kan vara skönt att ha några mål och sätta upp för sig själv och faktiskt göra något åt saker och ting, jag är annars just en sån person som säger att jag ska göra saker och senare inte tar tag i det.

Säga ja till fler saker och hålla kontakt med mina vänner. ​Detta har mycket att göra med min ångest, jag tappar lusten att göra saker och känner att jag lika gärna kan skita i det. Jag vet att jag egentligen har orken så det är bara att jag måste ta tag i mig själv och rycka upp mig, även fast kroppen och ångesten säger nej. ​Samtidigt måste jag ta tag i att hålla kontakt med mina vänner och inte låta olika relationer glida från mig och endast bli något ytligt. 

Äta nyttigare. ​Detta är väll något som låter ganska bekant med nyårslöften, men jag är riktigt dålig på vad jag äter. Jag är en sån som småäter och äter lite när det väl är en "riktig" måltid. Jag måste börja äta mindre småsaker och istället hålla mig till vad som är det viktiga. Sen för min egen skull ska jag äta mindre/sluta med godis osv, just för det inte är bra. Och detta är enbart för mitt mående då jag mår betydligt bättre när jag inte äter massa skit.

Ta tid till att organisera. Detta är prio ett, utan detta går inte min vardag ihop. Jag behöver ha koll och ordning på allt, samtidigt så gör jag det inte vilket i slutändan enbart ger mig ångest och kaos överallt. Jag ska alltså börja ta en kväll i veckan, t.ex söndagar och planera veckan som kommer och göra en översikt för att jag ska ha koll på allt och då även hinna mer fler saker.

Gillar

Kommentarer

Instagram @agnesjansons