De senaste dagarna

Det finns alltså inget finare än att gå promenader såhär på hösten, blir verkligen på så mycket bättre humör av något så litet och längtar efter att få gå mina promenader genom parken med Buster. // Det ända som jag är positivt inställd till i skolan just nu är vårt UF-företag och allt som har med de att göra. Det är verkligen något som jag tycker är kul att hålla på med och utveckla.

Fick mitt NA-KD paket och kan inget annat än älska de jag beställde. Allt passade perfekt och är förvånad över hur fort mitt paket kom. Liksom kolla bara på bh-n? Huuuur fin?

Tro de eller ej, men Agnes var iväg och tränade för att jag hade turen och var hemma från skolan innan lunchtid. Gjorde en Acaibowl efteråt av någon fryst grej jag köpt för några veckor sen, inget speciellt faktiskt, smakade som vilken smoothie som helst. // Bästa jag fick även för mig att ta ett extra pass under fredagen och har alltså jobbat konstant hela helgen. Kan inte säga något annat än att de var underbart att få lägga sig i min säng ikväll.

Gillar

Kommentarer

Instagram @agnesjansons