hejsan

Oj, detta var så länge sen. Så länge sen att det känns konstigt på riktigt. Jag har liksom inte skrivit något här sen i oktober??Allt har gått i ett sedan jag kom hem från London för snart ett år sen. Jag började jobba nästan direkt när jag kom hem, och sedan dess har jag mer eller mindre bott på jobbet. Jag gör liksom inte så mycket mer. Min vardag är liksom jättetråkig om jag ska vara ärlig. Jag har velat sätta mig ner och skriva något till er eller bara uppdatera er något litet men tiden och lusten har inte riktigt funnits där helt. Och det har ändå varit lite skönt. Jag har dokumenterat nästan hela mitt liv på den här bloggen, har alltid skrivit vad jag haft för mig och har alltid uppdaterat med massa bilder. Tillslut fick jag typ prestationsångest över bloggen, att jag var tvungen att hitta på något så jag kunde skriva om det här. Så jag tog en paus helt enkelt, mer eller mindre planerad.

Inte direkt för att jag tror någon hade velat följa min vardag som till största del består av jobb. Livet e liksom jättetrist? Meeen, kanske behöver vi bara lite sol, vår och sommarkänslor så kommer allt bli lite roligare. Det tror jag iallafall.

Jag har lite små planer inför våren som gör att det är lättare att ta sig igenom den tråkiga vardagen nu. Planerar att åka och hälsa på Ellen som flyttat till Uppsala över några dagar bara för att få krama henne igen och få se hennes nya vardag där, förhoppningsvis får jag även ledigt från jobbet i april och kan åka tillbaks till London. Går inte en dag utan att jag tänker på London och hur mycket jag vill tillbaka dit. Så skumt hur en stad och en resa kan påverka en så mycket.

Gillar

Kommentarer

ellenhjelm
ellenhjelm,
Längtar ju jag tills du kommer hit❤️❤️❤️
nouw.com/ellenhjelm

Instagram @agnesjansons