inför hösten

​Beskriv din höst i tre ord. - ​Te, mysig och vänner.

Vad är det bästa/sämsta med hösten? - ​Det bästa är helt klart att allt faktiskt blir mycket mysigare. Jag är verkligen en höstälskare och ser inte mycket dåligt med hösten. En grej är självklart att det bli så mycket kallare och mer slaskigt väder. Att det regnar tycker jag är mysigt men inte när det regnar, blåser, är mörkt och man måste gå ut.

Hur höstmyser du? - ​Höstmys är enligt mig te/varm choklad på ett fik eller hemma med en god vän, eller något gott att dricka och äta med en bra bok. Det är verkligen på hösten läslusen i mig kommer fram! 

Hur ser din höstoutfit ut? - Svarta jeans, gärna bootcut eller yogapants(<33), någon gosig tröja och ugg's eller mina hunters med mysiga sockor i. Älskar färgen marinblå nu under hösten, även börjat tycka mer och mer om vinrött och svart.

Några tips på hur man botar höstdeppigheten? - Tror det är riktigt viktigt att tänka positivt. Äta bra mat, få i sig allt man behöver (vitaminer osv), eftersom solen är framme mindre får man inte lika mycket vitamin D som faktiskt bidrar till mer energi och att man mår bra. Även sova bra och vara ute så mycket det går. Även göra saker som man blir glad av, kolla någon gosig serie, läsa en bok eller bara lyssna på något och ta det lugnt och slappna av.

Bästa musiken för regniga dagar? - Älskar Ed Sheeran, Sam Smith och även Ben Howard ger en mysig känsla i hela kroppen.

Vilka serier rekommenderar du att följa? Eller kanske någon sevärd film? - Nu på sista tiden har jag inte kollat speciellt mycket på film eller serier, men en favorit serie just nu är Make It Or Breakt It som är en gymnastik serie som bara är så härlig att kolla på, vare sig man tycker om gymnastik eller ej. Ett stort filmtips är Inside Out, såg den på bio och är helt kär. Så himla fin film som verkligen passar alla även fast den är tecknad.

​Vad är den höstigaste maträtten? -​ Oj, jag vet inte. Antar någon gryta, det är väll mer höstigt än somrigt liksom, haha.

​Var hänger du helst under helgen? - Med vänner på något mysigt fik, hemma under massa filtar eller bara göra något som är allmänt mysigt.

Har du någon inplanerad reda för den närmaste framtiden? - Jaa!! Under höstlovet ska min familj till Prag vilket jag verkligen ser fram emot. Det ska vara en mysig stad och jag hoppas på det bästa och några Pumpkin Spice Latte´s på starbucks ;)

​Hur förbereder du dig inför vintern? - Köper mer varma kläder och gör mig berädd på att stanna inne så mycket jag kan så jag slipper all kyla och snö.

Gillar

Kommentarer

Instagram @agnesjansons