Inne på min sista vecka

Det tar verkligen emot att skriva, men helt plötsligt har min tid här i London börjat lida mot sitt slut. För den här gången. Igår sa jag hejdå till min värdpappa och nu har jag börjat göra allting för allra sista gången. Idag ska jag lämna mitt värdbarn i skolan för kanske sista gången, igår hade vi sista dagen på lovet tillsammans och allt känns så konstigt. Den här vardagen är så speciell och jag tror det är det som kommer kännas konstigast när jag kommer tillbaks till Sverige igen och ska komma tillbaks i ”vanliga” rutiner igen.

Jag är så ledsen över att behöva lämna London, men samtidigt är jag helt säker på att jag kommer komma tillbaks hit. Men min tid som aupair över och det känner jag mig faktiskt väldigt klar med.

Jag åker hem på måndag, mina föräldrar kommer hit på torsdag och jag och Ellen ska ha en sista kväll tillsammans på Lördag. Vi har mer eller mindre haft vår sista hela helg tillsammans nu under påskhelgen, ska skriva ett inlägg om den senare, men på lördag ska vi självklart ha våran lilla finalutgång. Innan det blir dags för oss båda att ta flyget hem.

Hur konstigt är inte det, detta har varit hela mitt liv i sju månader. Och nu helt plötsligt tar det bara slut. Jag kan inte riktigt bestämma mig om jag är glad för att åka hem eller inte. Jag längtar verkligen hem till ett riktigt liv med bra och ordentliga rutiner, jag längtar efter att slippa passa efter barn hela tiden och mest av allt längtar jag efter att få känna mig lite fri igen. Samtidigt som jag helst av allt stannat kvar här i London för evigt.

Gillar

Kommentarer

Toril
Toril,
Du är såå fin!!!
nouw.com/toril
MadebyW
MadebyW,
Fina Agnes, London (och vi!!) kommer SAKNA dig<3
nouw.com/madebyw
ellenhjelm
ellenhjelm,
London väntar på oss tills vi är tillbaka! <3
nouw.com/ellenhjelm

Instagram @agnesjansons