last week

​Senaste veckan, eller de senaste dagarna har vart lite halvkassa för mig. Har för det mesta legat i botten av mitt mående men ändå haft upp och ner gångar. Jag tycker ändå det är okej, jag kan inte vara på topp hela tiden och kan inte alltid prestera mitt bästa.

Det är när något jobbigt händer som jag ändå inser att jag inte riktigt är på topp, och att jag ändå blir riktigt känslig, vare sig jag vill eller inte. Men jag har kommit till den punkten då jag inser att det inte lönar sig att gå och älta och hoppas, jag måste lära mig att acceptera och gå vidare från saker och ting. Hur svårt det än är och hur mycket jag egentligen bara vill sitta och gråta dag ut och dag in.

Jag försöker just nu att träffa så mycket kompisar som möjligt, inte vara ensam med mina egna tankar som går runt och runt, läser böcker, lyssnar på podcasts, tränar, dansar och kramar Findus lite extra mycket.

Kände hur ni behövde få en liten förklaring, vill inte att i ska tro jag bara försvinner. Bloggen är enda ett ställe jag kommer tillbaka till förr eller senare, det är här jag kan skriva av mig och med bloggen känner jag mig trygg, så jag är absolut inte borta, jag behövde bara andas lite. Tusen kramar från mig, nu måste jag sussa innan klockan blir för mycket!!

Gillar

Kommentarer

jennifersmedberg
jennifersmedberg,
Superfin blogg! Kram
nouw.com/jennifersmedberg

Instagram @agnesjansons