min fredag - cykeltur i hyde park, pizza och rooftop bar

Som jag sett fram emot denna helg, inte bara för att få lite ledighet, men för att jag och Ellen verkligen planerat helgen till punkt och pricka. För att få ut det sista av London innan det bär hemåt för oss båda. Så lycklig och pirrig i kroppen vaknade jag upp på fredagen till sol och värme(!!!). Efter jag slutat jobba trillade Ellen in hos mig och vi båda satte på oss det somrigaste vi kunde hitta i garderoberna. Sedan tog vi undergrounden och åkte in till Green Park där vi sedan började vårt transportmedel för dagen, cyklar. Britter är verkligen exakt likadana som Svenskar när det gäller värme och sol, så fort solen sticker fram blir parkerna fyllda till max av människor som solar och har picknicks.

en cykeltur runt hyde park

Jag vet faktiskt inte hur länge vi cyklade men oj vad fint det var. Det var längesen nu som jag var i hyde park, men det var så fint. Och just vid vattnet, det var så många som var ute och trampande trampbåt och rodde. Men tror ändå jag och Ellen gjort rätt val, det var väldigt skönt att cykla så man fick lite vind i håret. Insåg även hur längesen det var jag cyklade och hur mycket jag faktiskt saknar att cykla, det är något som är så underskattat. Mysigaste som finns att bara cykla runt.

Jag och Ellen hade tänkt gå och köpa med oss mat och dricka och sätta oss i ett litet parkområde innan det blev dags för oss att byta om till klackskorna och ta oss vidare. Men i brist på tid och energi så blev det såhär. Dock klagar jag absolut inte, detta var het perfekt ändå. Och verkligen något jag kommer komma ihåg, Allt blir inte riktigt som man tänkt sig nämligen. Men pizzan slank ner i magen och likaså gjorde en corona. Sedan la vi ner våra sneakers och satte på oss klackisar. Älskar älskar älskar att ha på sig klackskor, man känner sig så fin.

Kvällens outfit

Kjol ifrån Bershka, Topp ifrån Zara och nya favoritklackar ifrån Stradivarius. Ni ska bara veta hur mycket och länge jag letade efter dessa klackar. Var nog inne på Stradivarius varje helg i kanske en månad och frågade om de? Helt normalt beteende sådär.

The Rooftop St. James

Ett helt underbart ställe att avsluta dagen på. Vi hade bokat ett bord på en rooftop vid trafalgar square som jag sett flera personer varit på och utsikten har sett helt magiskt ut. Så fort jag och Ellen såg hur vädret skulle bli så bokade vi ett bord, och töntiga som vi är bad vi självklart om bordet med den bästa utsikten. Men ska det vara så ska det. Så här satt vi i flera timmar, drack goda drinkar och kollade på hur solen gick ner och månen gick upp. Om man kan vara kär i en stad så är jag det.

Gillar

Kommentarer

NinaGlassel
NinaGlassel,
Vad härligt det ser ut! Jag ÄLSKAR hydepark! Har du något tips på god mat i london? Vill veta vart jag ska med min pojkvän när vi åker dit? 😍
nouw.com/ninaglassel

Instagram @agnesjansons