Min midsommarhelg

I torsdags körde jag till Jenny i Karlstad för att plocka upp henne i bilen och sedan ta oss vidare hem till Clara i Strömstad. Väl hemma hos Clara blev det en sen middag som bestod av hemmagjord pizza<3 så mysigt att få sitta allihopa tillsammans igen och bara umgås. Vi tog sedan en liten promenad runt med Claras vovvisar innan vi öppnade en flaska bubbel och satte oss och bubbla tills solen gått ner. Så himla mysigt.

På Fredagen vaknade jag upp på allra bästa sätt, Clara öppnade fönstret helt så de blåste in frisk luft och vovvisarna var lite extra gosiga. Vi började sedan göra iordning en riktig fin midsommarfrukost med pannkakor, massa frukt, bröd, juice och bubbel. Lyxlyxlyx.

Sedan var de dags för att börja göra kransar vilket inte riktigt blev en höjdare för mig haha. Min adhd tog över en aning och eftersom de inte blev som jag tänkt fick jag panik, jättecharmig personlighet jag har liksom<3 Men Ellen och Jenny fick bli räddaren i nöden och tillslut hade vi alla varsina fina kransar. Som om de är de viktigaste liksom.

Världens finaste vänner<3

Jag hade en sån himla fin midsommar. Vi gosade mest hela dagen, drack alkohol, åt lite lunch, tog en promenad längst vattnet och bara var. När kvällen började närma sig fixade vi till oss lite extra och lagade middag. Färskpotatis, lax, sparris och massa halloumi<3 mums. På kvällen trillade även Lydia in hos Clara innan vi alla tog vårt pick och pack för förfest med några kompisar till Clara innan utgång. Oj vad skoj vi hade.

I Lördags vaknade vi faktiskt inte allt för sent vilket var perfekt med tanke på helt perfekt väder. Vi gjorde iordning frukost och satt ute i solen och åt innan vi hoppade i bikini och la oss för o sola. Efter några timmar när magen började kurra tog vi på oss lite kläder och tog oss ner till hamnen när vi köpte sushi och satte oss i båten för o äta. Finns inget ljud som gör mig lugnare än ljudet av båtar i en hamn.

Väl tillbaks hemma hos Clara tog vi en liten powernap innan vi alla började fixa oss iordning för ännu en utekväll. Jag har verkligen haft en så rolig och mysig helg. Det behövdes verkligen.

På söndagen var vi alla inte jättepigga och det blev en rätt seg start på morgonen och dagen. Men vi avslutade iallafall vår lilla weekend i Strömstad med att fika nere i Claras båt innan jag och Jenny tog bilen hem runt fyra.

Jag är verkligen så tacksam jag träffat dessa tjejer.

Gillar

Kommentarer

Instagram @agnesjansons