mitt 2015

Januari började i Sälen som vanligt där vi firade in nya året. Kommer inte ihåg så mycket från början av detta år, jag gjorde inte så mycket speciellt för att vara ärlig. Mös in det nya året med nya teér och med bästa vänner. Findus började hamna mer hemma hos oss, då han inte var våran då utan fortfarande våran grannes. Jag beslöt mig för en förändring och fick bli brunett igen.

Februari var jobbig så som jag kommer ihåg. Hann inte riktigt med allt jag ville och tror jag tog på mig för mycket än vad jag egentligen klarade av. Skolan var jobbig även fast jag hade 50% sjukskrivning och inte fick lika mycket press och uppgifter från skolan. Två positiva saker med denna månad var att jag började träna regelbundet och också lät det hållas under en rätt lång period och även började öppna upp ögonen för sushi.

Mars var inte riktigt min favoritmånad, jag hade svårt att tänka positivt även fast jag försökte rejält. Min dator började krångla och även min kamera och jag har inte fotat mycket alls detta år pågrund av att jag inte orkar då något alltid börjat krångla med mig. Jag fick iallafall min fina igelkott berlock, som jag älskar och bär så ofta jag kan. Började även hänga mer med tjejerna i min klass på fritiden vilket jag fortfarande gör och skulle inte vara mig själv utan dom. I slutet av Mars befann jag mig på Gran Canaria som fick bli en spontanresa.

April började med massa ångest men efter någon vecka började jag få iordning på allt i huvudet. Fick till ett bra schema med planering för hela månaden och har lärt mig att mycket ångest släppet när jag har allt planerat i detalj. Hade rätt fullt upp med att hinna med skolan och även gymmet och tiden räckte inte till så mycket annat. Vi var även i Stockholm med klassen och åt glass i körsbärsträdgården.

Gillar

Kommentarer

Instagram @agnesjansons