mitt 2015 #2

Maj var en bra månad, solen började komma fram och jag fotade lite mer än vanligt. Allt blir bättre när det är ljust och varmare ute. I maj fick jag hem min finaste balklänning och jag började planera allt för skolavslutning och balen, detta var så kul och något jag längtat till så himla länge. Valborg var även i maj och den blev väldigt känslosam för mig då jag fick min första panikångest mitt bland allt folk, efter detta gick det bara utför med min panikångest.

Juni, sommaren började och allt är ju bara så härligt under sommarmånaderna. I början av Juni hade vi skolavslutning och våran bal, allt blev så fint och det är verkligen dagar jag kommer komma ihåg. Att sluta 9an var det bästa som hände under detta året och verkligen få lämna allt skit skolan gett mig och försöka börja om på nytt. Vi var på Kos i början av sommarlovet och jag läste en massa böcker, samtidigt som jag längtade hem till min misse.

Juli var en härlig månad, jag var o plockade jordgubbar flera gånger med familjen och njöt av drycker och frukt ute i solen i flera timmar. Hade en sån härlig dag med Maja och Sara ute i väringen, vi gjorde Jordgubbs mojito och badade riktigt länge i det varma vattnet. Åkte även upp med Jessica till Emmas stuga i Sundsvall där vi bl.a drack godaste latten på länge som jag även idag längtar tillbaks till.

Augusti. Vi var i Kalmar under Augusti och gick runt och åkte runt för att kolla på olika saker, vädret var inte riktigt med oss längre och att gå i klänning var inte riktigt det bästa. Var även på västkusten i någon vecka, samma här så var inte vädret på vår sida men några soldagar fick vi. Skolan började och jag började gymnasiet, det var rena kaoset i början men efter några dagar så trivdes jag verkligen och är så glad över mitt gymnasieval. Avslutade sommaren med Thilde på en riktigt härlig kväll som jag inte kommer glömma på länge.

Gillar

Kommentarer

Instagram @agnesjansons