Mitt nyår 2017/2018!!!

Med den jag mest ville fira in mitt år med, Josefin.

God mat och världens härligaste människor.

”Pimp your prosecco”

GOTT NYTT ÅR FINASTE NII!! Alltså åh, jag har haft ett sånt jäkla roligt avslut på mitt år och en lite segare start på det nya året, men vafan så får det väll vara ;) Firade iallafall in året hemma hos Erik med Josefin, Frida och flera andra härliga människor på en trerättersmiddag med temat Gatsby. Det var räkcocktail till förrätt, kött med potatisgratäng till varmrätt och en otroligt god gino till efterrätt. Hade kunnat suttit och ätit hela natten lång.

När tolvslaget var nära beslöt några få av oss att stanna kvar ”hemma” och fira in det nya året, och det gjorde vi rätt i. Det var så skönt att slipa åka in till stan, tappa bort människor, för att sedan åka tillbaks igen. Jag fick min nyårskyss av Josefin och den är det inget som slår. Finare än såhär blir det faktiskt inte.

Vi var fyra personer som drog oss hem till Josefin runt 3 och där slocknade vi direkt för och vakna upp pigga!!! och glada för en nya dag (sovandes i soffan för min del). Har haft en sånt fint avsked på 2017 och en ännu finare början på 2018. Oj så taggad jag är på detta år och allt det har att erbjuda, studenten och resor som exempel. ;)

Gillar

Kommentarer

Instagram @agnesjansons