places i like to visit

Maldiverna, asså woooooow. Kan sitta och kolla hotell och kolla runt på bilder från olika små öar på Maldiverna och bara bli så till mig. Vet inte riktigt vad det är som gör att jag så gärna vill åka till Maldiverna egentligen då det inte riktigt finns så mycket där att göra mer än att sola, snorkla och bada. Men tänk någon vecka där och bara slappna av, dröööööm.

Amsterdam, ett ställe jag länge velat åka till. Mycket för att det ser så himla mysigt ut, att gå runt där i staden och bara kolla på saker och hus. Låter kanske rätt tråkigt men jag tycker verkligen om att gå runt mysiga städer och just Amsterdam är en sådan stad jag velat besöka hur länge som helst!! Sen skulle man ju gärna vilja leta upp bänken där Hazel och August sitter på i The Fault In Our Stars!😉

​London är en stad jag faktiskt redan varit i en gång tidigare, detta var när jag var rätt liten och jag kommer helt ärligt inte alls ihåg mycket där ifrån. Därför skulle jag så gärna vilja åka dit och uppleva staden igen, det är också en sånär stad som verkar så härlig att bara strosa runt i. Sen är ju shoppingen ett härligt plus i kanten!!

Gillar

Kommentarer

Instagram @agnesjansons