saker ni inte visste

Älskar Ulrik Munther, hans musik är så himla härlig. Just musiken är så bra, men texterna gör allt så himla mycket finare. Mina favoriter är Nån gång, Jag vet inte hur man gör och Förlåt för jag frågar.

Håller just nu på att göra om på mitt rum, det "stora" är klart och just nu är det bara smådetaljer och en möbel jag väntar på. Är så himla taggad på att sedan visa det för er.

Läser knappt några bloggar längre, förut läste jag flera per dag men jag hittar inte riktigt tiden att sätta mig ner och läsa bloggar längre. Så just nu är det typ bara 3 stycken som jag verkligen följer.

Jag skulle så gärna vilja fota mer porträtt biler, både på andra och på mig själv. Men är det något jag är dålig på så är det det, samtidigt har jag ingen person som frivilligt skulle ställa upp, så det är såå tråkigt.

​Jag har väldigt lätt ​för att se saker från den positiva sidan vilket är en av mina bästa egenskaper. Jag försöker verkligen alltid att tänka positivt och klarar verkligen inte av personer som ser allt från den negativa sidan, man vinner ju verkligen inget på det??

Gillar

Kommentarer

Instagram @agnesjansons