snabba om mig

- Jag har blivit så otroligt mycket bättre från att släppa taget om min mobil och låta den vara. Detta är så otroligt skönt och jag har mer och mer tröttnat på alla sociala medier och alla sätt att hela tiden vara aktiv och skicka snapchats fram och tillbaka varannan sekund.

- Jag kan inte sova normalt hela natten om jag inte äter mina sömntabletter. Har så svårt för att somna, hade jag varit utan något att lyssna på och utan min medicin hade jag antagligen inte fått någon sömn alls och hade jag somnat så hade jag ändå vaknat 30 min senare alldeles kallsvettig.

- Jag glömmer alltid att svara på sms och mejl. Jag tänker i huvudet vad jag ska svara, men svarar ej fysisk, sen några timmar senare kommer jag på mig själv men drar mig ändå alltid för att svara. Tycker verkligen det är så jobbigt, ett gäller även för att prata i telefon med människor, det är det värsta jag vet.

-Jag funderar på och kommer antagligen köpa en ny liten bebis till min kamerasamling. Har länge velat ha en kompakt systemkamera för att kunna hitta motivationen till att fota vardagligt och kunna ta med den vart jag än går. Har antagligen hittat den jag tänker köpa, så nu inväntar jag bara att jag ska lyckas spara och känna att jag kan spendera.

- Äter alltid samma frukost på vardagar, yoghurt med flingor och russin med ett glas oboy och kaffe eller te. Lär ju tröttna snart på detta, äter liksom alltid detta, men det är så lätt och går så fort att fixa på morgonen.

Gillar

Kommentarer

Instagram @agnesjansons