vad gör jag nu?

Nu har jag varit hemma i Sverige i en vecka. Något som fortfarande, helt ärligt, känns helt overkligt. Eller det är liksom inte overkligt att vara hemma, det känns bara inte som att jag varit borta. Sju månader har gått men det känns som jag vart i London över en weekend.

Jag tycker verkligen det är jobbigt att vara hemma, eller jag kan inte riktigt landa i det. Sen har jag väl inte vart hemma speciellt länge. Men jag går runt och tänker lite på London varje dag, om hur skoj jag haft det, vilken tur jag haft och hur min kropp bara skriker efter att få åka tillbaks. Och på det är jag en person som har svårt att ställa om mig, jag får panik när saker och ting inte är som de brukar och när jag måste vänja mig vid nya rutiner.

Det som tröstar mig lite är att jag faktiskt inte hade så mycket till val, att mina bästa kompisar också tagit sig hem till Sverige och att jag fått mer än nog av att jobba i min värdfamilj. Det är väl helt enkelt bara lite fint att det började i sådan katastrof och nu är något av det finaste jag gjort i mitt liv. Men vad ska jag göra nu? Nu när jag gjort denna resa och känner hur det bara är början, men absolut inte har någon ide på vad jag ska göra. Jag har liksom helt plötsligt hamnat i samma panik som jag hade i höstas när jag bestämde mig för att åka haha..

Jag har iallafall hunnit träffa mina finaste Londontjejer igen, de kom alla till mig här i Örebro och vi bara mös och tog vara på tiden vi hade med varandra. Det är också så konstigt, att vi inte kan ses lika lätt som förut. Men vi hade iallafall mysigaste helgen, och snart syns vi igen<3

Gillar

Kommentarer

malinhardstahl
malinhardstahl,

Instagram @agnesjansons